Wie zijn wij

Bakkerij Jan Rebel – Huizen

Geschiedenis

Bakkerij Jan Rebel is al meer dan 100 jaar een begrip in Huizen. Met de ambachtelijk bakkerij gevestigd aan de Havenstraat in Huizen en een filiaal aan de Kerkstraat in de Vershof leveren wij al vele decennia elke dag vers gebakken brood en banketproducten aan consumenten en bedrijven.
Het familiebedrijf wordt nu gerund door inmiddels de 4e generatie Rebel.

In de bakkerij aan de Havenstraat wordt dagelijks vers brood gebakken en geleverd aan bedrijven, zoals bedrijfskantines en supermarkten en uiteraard aan onze 2 winkels.

Wij leveren een ruim assortiment aan broodsoorten; meergranenbrood, volkoren-, wit- en bruinbrood, diverse varianten desem broden en natuurlijk speltbroden.
Al jarenlang hebben wij specifieke Huizer producten, zoals de Huizer Mannetjes (Speculaas) en Gooise Moppen – de lekkerste roomboter koekjes!

Met de feestdagen maken wij volop verse feestproducten, zoals heerlijke weihnachtstollen, roomboter tulbanden en onze bekende oliebollen!

Kortom volop keuze van verse ambachtelijke producten! We zien u graag in één van onze winkels!

Onze winkels

Al zolang als de bakkerij bestaat, bestaat ook de winkel aan de Havenstraat.  Uiteraard al een aantal keren verbouwd en aangepast en nog steeds een echte bakkerswinkel. Ideaal gelegen aan de rand van het dorp en makkelijk met de auto te bereiken. Parkeren kan letterlijk voor de deur en dus ideaal voor het afhalen van uw gebak en taartbestellingen!

Sinds ruim 25 jaar hebben wij ook een filiaal in de Vershof aan de Kerkstraat te Huizen. Vier ondernemers onder één dak voor al uw vers boodschappen. Pal tegenover de Oude Kerk en volop parkeergelegenheid in de twee parkeergarages die pal om de hoek liggen.