Saucijzenbroodjes

De lekkerste van Huizen! Lekker pittig en heerlijk rundergehakt.

Warme saucijzenbroodjes?

Bel of mail 1 dag van te voren of bel uiterlijk voor 9 uur dezelfde dag en wij zorgen dat er voor u heerlijk warme saucijzenbroodjes uit de oven klaarliggen!

 

Ingrediënten vulling : rundergehakt, water, broodkruimels, bakpoeder (plantaardig vet, gemodificeerd zetmeel: E1422, glucosestroop, gelatine, zout, melkeiwit, emulgator E472b), zout, maggi (gehydrolyseerde plantaardige eiwitten (water, TARWEeiwitten, zout), water, aroma, smaakversterkers (mononatriumglutamaat, dinatriuminosinaat), zout, suiker), worchester saus, peper, nootmuskaat.

Ingrediënten korst: TARWEbloem, margarine (plantaardig vet, plantaardige olie, water, zout, emulgator E471, antioxidant E330, kleurstof E160a, aroma, vitamine A, vitamine D3), water, bakkerszout, weipoeder, lupinemeel, meelverbeteraar E920 (l-cysteïne), vitamine C.

Afwerking : EI

Allergenen: TARWE, MELK, LUPINE, EI

Kan sporen bevaten van : NOTEN, SESAM

In onze bakkerij worden met noten en andere allergenen gewerkt. Er kunnen sporen van allergenen aanwezig zijn in de producten. Gezien de ernst van de allergenen en de mogelijkheid van kruisbesmetting willen wij u er op wijzen dat, indien dit niet is aangegeven in de ingrediëntendeclaratie, de volgende sporen aanwezig kunnen zijn: Granen met gluten, ei, pinda, noten, soja, melk (inclusief lactose), selderij, mosterd, sesamzaad, sulfiet en lupine.  Wij hebben diverse maatregelen genomen om kruisbesmetting met allergenen te minimaliseren of te voorkomen. Kennelijke fouten en vergissingen, druk– en zetfouten binden ons niet. Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak worden gemaakt op de inhoud van de website van Bakkerij Jan Rebel. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van onze publicaties de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Bakkerij Jan Rebel is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens en informatie zoals genoemd op de website van Bakkerij Jan Rebel