Appeltoppers.

Heerlijk gevuld met stukjes appel, rozijnen en abrikozen. Bovenop een lekkere laag amandelschaafsel met poedersuiker!

Wilt u lekkere vers gebakken warme appeltoppers voor bij de koffie op bijvoorbeeld uw werk of thuis? Bel of mail ons één dag van te voren of bel uiterlijk voor 9 uur ‘s morgens en wij zorgen er voor!

Ingrediënten:
Deeg 63%: TARWEbloem (GLUTEN), roomboter (MELK) 34%, water, zout.
Vulling 37%: appelstukken 69% (appel 69%, water, voedingszuur: E330, antioxidant: E300), abrikozen vulling 15% (abrikozen 70%, suiker, water, modificeerd maiszetmeel, voedingszuur: E330, E332, zuurteregelaar: E509, antioxidant : E300, zout, verdikkingsmiddels: E406, conserveermiddel:E202, aroma), rozijnen, plantaardige olie (katoenzaad), suiker, kapselkruimels (EI, TARWEmeel (gluten), suiker, water, TARWEzetmeel (gluten), rijsmiddelen: E450 en E500, emulgatoren: E472 en E477, weipoeder (MELK, glucosestroop, SOJAeiwit, zout, stabilisator: E415), gemodificeerd maiszetmeel, kaneel.

Afwerking: AMANDELschaafsel, Ei, suiker

Allergenen: TARWE, MELK, EI, SOJA, NOTEN

In onze bakkerij worden met noten en andere allergenen gewerkt. Er kunnen sporen van allergenen aanwezig zijn in de producten. Gezien de ernst van de allergenen en de mogelijkheid van kruisbesmetting willen wij u er op wijzen dat, indien dit niet is aangegeven in de ingrediëntendeclaratie, de volgende sporen aanwezig kunnen zijn: Granen met gluten, ei, pinda, noten, soja, melk (inclusief lactose), selderij, mosterd, sesamzaad, sulfiet en lupine.  Wij hebben diverse maatregelen genomen om kruisbesmetting met allergenen te minimaliseren of te voorkomen. Kennelijke fouten en vergissingen, druk– en zetfouten binden ons niet. Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak worden gemaakt op de inhoud van de website van Bakkerij Jan Rebel. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van onze publicaties de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Bakkerij Jan Rebel is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens en informatie zoals genoemd op de website van Bakkerij Jan Rebel